close

Vi bidrager ansvarligt til den grønne omstilling
 i energisektoren


Vores vision, mission og værdisæt

 

Ansvarlighed er gennemgående i vores filosofi.

 

Vi arbejder hver dag ud fra ansvarlighed overfor hinanden, vores omgivelser og vores interessenter. Vores værdier er ikke alene grundlæggende men også vel integreret.

 

Der er sammenhæng mellem det vi siger og det vi gør og vores klare vision for drift af HYTOR er at skabe værdi overfor hinanden, vores omverden og vores interessenter. 

Vores virksomhedsskib navigerer sikkert gennem værdikompasset og vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores kunders forretning, og for vores medarbejdere.

Lær os bedre at kende

 

Vi har sat ord og billeder på hvem vi er, kig med her:   

Hytor play video

 

Hytor quote
Ansvarlighed overfor hinanden, vores omverden og vores interessenter
Niels G. Langerhuus, CEO

 


Vision


Vi vil bidrage ansvarligt til den grønne omstilling i energisektoren for at sikre en bæredygtig og moderne energifremtid for alle.


Hytor indikator

Mission


Vores mission er at være en værdiskabende partner i den grønne omstilling af energisektoren ved at levere integrerbare systemløsninger med speciale i højt tryk og høje temperaturer, specialiseret værktøj og generatorløsninger af høj kvalitet.

Vores dedikation til kvalitetssikring og teknologisk innovation sikrer, at vi ikke kun opfylder, men også overstiger vores kunders forventninger. Vi er på forkant med den teknologiske og digitale udvikling og bidrager til øget effektivitet, der sikrer optimal udnyttelse af ressourcerne og fremmer den grønne transformation.Værdisæt


Vi skaber værdi og forpligter os

Vi skaber vækst og større værdi for vores kunder, kollegaer og aktionærer ved at sikre høj kvalitet, løbende optimering og effektiv End-to-End processer.

Vi er et team

Vi samarbejder, tager fælles ansvar og stikker krav, både til os selv og til hinanden. Vi udøver integritet, ærlighed og respekt Vi agerer med høj integritet og udviser ærlighed og respekt.

Vi er proaktive og nytænkende

Vi er nytænkende og forbereder os på fremtiden både i forhold til kunder, virksomheden og kollegaer.


Nyheder

Hold dig opdateret med de seneste nyheder fra os her
Previous
Next

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo