close

Kvalitetsudstyr til barske
og krævende miljøer


OLIE OG GAS

Ansvarlige løsninger fra udvinding til vedligehold

Kvalitetsudstyr til barske og krævende miljøer

 

Olie- og gasindustrien arbejder i svært tilgængelige miljøer, samtidig med at man her skal opfylde strenge regler for både sikkerhed og miljø.

 

For at det kan lade sig gøre, skal der bruges højt specialiseret viden, udstyr og systemer til at udvinde energien fra undergrunden.

Olie og gas er en del af løsningen på vej mod en grøn vedvarende energi

Olie og gas og offshore-industrien er for os historie og grundstenen i tilblivelsen af HYTOR. Vi startede som en servicevirksomhed, men begyndte hurtigt at bygge løsninger inden for olie og gas. 

Med udviklingen af kvalitetsudstyr til udvinding af olie, har vi i mere end fire årtier leveret effektive og sikre løsninger og systemer, der har levet op til alle standarder og normer.

Vores kernekompetence er at udvikle integrerbare løsninger primært til produktion af grøn energi, men vi tror samtidig også på at olie og gas er en del af løsningen på vej mod en verden drevet på grøn vedvarende energi.

Vi spænder bredt

 

Vores produkter og løsninger inden for gasindustrien spænder bredt og dækker blandt andet:

 

 


Specialister i offshore udstyr


Vores afsæt i olie- og gasindustrien i mere end fire årtier giver os den ballast, der skal til for at levere krævende løsninger, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi er specialiseret i løsninger til offshore og olie- og gasindustrien. Løsninger og udstyr, der blandt andet dækker over hydrauliske styringer, doseringsanlæg, specialventiler, instrumentering, pumper og meget andet.

Vi startede inden for olie- og gasindustrien i 1981 som en servicevirksomhed med fokus på industrien og de aspekter den består af i form af højt tryk, høje temperaturer og industrirelaterede produkter.

Med tiden ændrede det sig til, at vi begyndte at bygge det sammen til løsninger, fordi vi havde den rette viden om egenskaberne. Det betyder, at vi nu ikke kun er en servicevirksomhed, men også udvikler og leverer stærke tekniske løsninger, som kræver omfattende dokumentation.

Nu leverer vi udstyr og teknologi, der er nødvendigt for at håndtere, transportere og behandle olie- og gasressourcerne både effektivt og sikkert


Hytor indikator

Fra udvinding til vedligeholdelse


I forbindelse med udvinding og produktion af olie og gas, kan vi levere special instrumentering (også af eksotiske materialer), styresystemer, tryktestsystemer, overvågning, doseringsanlæg og meget andet. Mulighederne er mange, og vi udfordrer gerne din løsning, så vi finder de komponenter eller det udstyr, som bedst matcher lige netop din opgave.

Når dit system er installeret, kan vi naturligvis også varetage vedligehold og service af dit system efterfølgende. 

Se os som din sparrings- og servicepartner inden for olie og gas.


Kvalitetsudstyr til barske miljøer

Vores produkter og tjenester kan også bruges til vedligeholdelse og nødberedskab, såsom at tilbyde systemer til nitrogen generation, hvilket er vigtigt for både brandsikkerhed og som en del af produktionsprocessen i olie- og gasindustrien.

Vi er fokuseret på at forsyne vores kunder med høj kvalitet og pålideligt udstyr, der kan modstå de ofte barske og krævende miljøer, som findes i offshore industrien – med et stærkt fokus på sikkerhed og effektivitet.

Hytor quote
Se os som din sparrings- og servicepartner inden for olie og gas.

 

 

 

Vil du vide mere om vores kvalitetsudstyr til olie og gas industrien?

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 

 


En bred dokumentationspakke inden for olie og gas


Netop fordi olie- og gasindustrien foregår i sådan et krævende miljø med strenge regler og krav om miljø og sikkerhed, er det afgørende, at der er styr på dokumentation og kvalitetssikring.

Hos HYTOR får du et stort hus i ryggen sammen med en bred dokumentationspakke. Det betyder, at du får alt fra kvalitetssikring og sikkerhed til relevante certificeringer og dokumentation på hele processen.

Kort sagt: Du er i trygge hænder hos os.


Hytor indikator

Olie og gas kurser


Vi sætter en ære i at skabe de bedste rammer for dig som kunde og samtidig finde den løsning eller det udstyr, som bedst matcher dit setup på boreplatformen. Som en del af vores service til olie- og gasindustrien, har du også muligheden for at få et kursus i servicering af hydraulisk værktøj og pumper.

Det gør vi, for at de løsninger og komponenter, vi sælger, bliver brugt korrekt og at både systemernes og komponenternes fulde potentiale bliver udnyttet bedst muligt. På den måde bliver du klædt på til den krævende opgave det er at udvinde olie.


Fra olie og gas til grøn energi

Vores store viden om gasindustrien og de teknologier og kompetencer, der ligger der, har vi også ført med videre til den grønne energisektor. Her kan vi bruge vores erfaring og viden om højt tryk og industrien og føre det over på systemer inden for blandt andet fyldestationer, biogasanlæg og brintanlæg.

Med HYTOR får du altså en bred vifte af udstyr og rådgivning – både inden for olie- og gasindustrien, men også inden for den grønne energisektor.

Hør mere om dine muligheder

Hytor Thomas Gliese
Thomas Gliese
Head of Division - SystemsKontakt mig
Hytor Morten Larsen
Morten Larsen
Business Development Manager - SystemsKontakt mig
Hytor Thomas Blok Therkildsen
Thomas Blok Therkildsen
Head of Projects - SystemsKontakt mig
Hytor Flemming Rosenberg Nørgaard
Flemming Rosenberg Nørgaard
Project Manager - SystemsKontakt mig
Hytor Mark Preben Kjellerup
Mark Preben Kjellerup
Technical Project Manager - SystemsKontakt mig
Hytor Michael Poulsen
Michael Poulsen
Sales Consultant - SystemsKontakt mig
Hytor Per Standby
Per Standby
Sales Consultant - SystemsKontakt mig
Hytor Charlotte H. Meier
Charlotte H. Meier
Project Assistant - SystemsKontakt mig
Hytor Mejdi Soltani
Mejdi Soltani
Project Assistant - SystemsKontakt mig
Hytor Henriette Murel
Henriette Murel
Project Assistant - SystemsKontakt mig

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo