close

Vi er HYTOR
Der er sammenhæng mellem det vi siger og gør


Vi er HYTOR

 

Vores rejse begyndte i 1980erne, da Danmark dykkede ned i udvindingen af sine første olie- og gasreserver.

 

I begyndelsen fokuserede vi på at levere specialiserede proceskomponenter, men udviklede os hurtigt til eksperter inden for hydraulik og pneumatiske teknologier. Da Danmark omfavnede vindenergi med installationen af sine første turbiner, var vi i front, og tilbød innovative løsninger for præcis moment og spænding ved samling af vindmøller. Dette udvidede sig til at omfatte midlertidige og nødstrømsløsninger, der er afgørende for effektiv installation af vindmøller.

Over tid er vores ekspertise vokset sammen med vores konstruktioner, systemer og specialiserede værktøjer, og udviklet sig for at imødekomme kravene fra et skiftende marked.

 

Hytor quote
Vores vision strækker sig ud over rentabilitet; vi stræber efter at skabe værdi for vores interessenter, miljøet og vores kunder
Niels G. Langerhuus, CEO

 

Gennem vores bidrag fremmer vi aktivt den grønne omstilling inden for energisektoren.

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo