close

Bæredygtig fremtid gennem
innovativ teknologi

 


Per Østergaard
Per Østergaard

VINDENERGI

Power, løft og bespænding onshore og offshore, uden begrænsninger.

Vindenergi onshore og offshore

Vindenergien vinder frem som en af de stærkeste former for vedvarende energi. I princippet bør mængden af vind være så stor , at vi kan dække hele klodens energiforbrug kun med vindkraft. Derfor er vindenergien så utrolig vigtig – både nu og i fremtiden.

 

Hos HYTOR er vi drevet af en vision om at skabe en mere bæredygtig fremtid gennem innovativ teknologier. Vindenergi står centralt i den vision, og vi er stolte af at være en førende aktør i branchen.

Skræddersyede vindenergi-løsninger

Vores ekspertise og erfaring inden for netop vindenergi i Danmark og vindmøllebranchen sikrer, at vi kan give dig skræddersyede løsninger, som:

  • Er på forkant med den teknologiske og digitale udvikling
  • Bidrager til øget effektivitet og profitable vindenergiprojekter  
  • Opfylder de strenge standarder, der findes inden for vindindustrien.

Ekspertise, der gør en forskel


I vindindustrien bliver der stillet enormt høje krav til alt fra præcision, holdbarhed og dokumentation til brugervenlighed og ikke mindst sikkerhed. Som faste leverandører til vindmølleindustrien kender vi til de strenge krav og ved, at vores løsninger skal kunne arbejde under ekstreme forhold, og ofte hvor pladsen er trang.

Vi er den foretrukne leverandør hos nogle af verdens største vindmøllefabrikanter og har en lang historik af løsninger til vindmølleproducenter som Siemens og Vestas, samt en lang række servicevirksomheder til vindmølleindustrien.

De kræver en forventning om stor ekspertise og viden, som vi har bevist at kunne stå garant for gennem flere årtier.

Vores team af erfarne ingeniører og tekniske eksperter arbejder konstant for at udvikle og levere løsninger, der ikke kun er effektive, præcise og ergonomiske, men også er miljømæssigt og økonomisk ansvarlige, hvor TCO (Total Cost Ownership) også er noget vi vurderer.


Hytor indikator

360 graders løsninger


Vi er med hele vejen rundt – fra udviklingen af nye bespændingsløsninger på de helt nye møller til bespændingsapplikationer til eksisterende og ældre vindmøller og i produktionen af vindmøller samt midlertidigt generatorløsninger til bl.a. installationsfasen.

Kompetencerne spænder derfor over leverancer til både on-shore og off-shore med generatorløsninger til udskibning fra pre-assembly sites for installation af vindmøller og special-ergonomisk og sikkert bespændingsværktøj til sites og produktioner.

Det gælder både elektrisk og hydraulisk værktøj – naturligvis med fuld dokumentations funktionalitet som en option.

Udforsk vores værktøjsløsninger til vindenergien 

Tools Solutions


arrow_right_alt

Vil du vide mere om vores løsninger til produktion af vindenergi?

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig snarest.

 

Hytor quote
Vi kombinerer mange års erfaring og viden inden for specialværktøj, så du er tryg ved at få den rette løsning til den bespændingsopgave, du har i dit vindprojekt.

 

 

 

Skræddersyet løsninger

Vi kan assistere i alle faser af dit vindprojekt og deltager i alt fra udvikling og produktion til installation og service. Vi fungerer som bindeleddet mellem afdelingerne i din virksomhed og sørger for, at alt bliver fulgt til dørs. Du får udelukkende skræddersyede løsninger, hvor både rådgivning og engineering-ekspertise altid er en del af pakken. På den måde kan du maksimere effektiviteten og bæredygtigheden af dine vindenergiprojekter.

 

Vi er:

  • Stærke på hydrauliske og elektriske bespændingsværktøj, værktøjscontainere og generatorer 
  • Eksperter inden for bespændingsløsninger – både standard og specialopgaver.  
  • Dygtige til service og vedligehold af værktøj og generatorer med fuld online dokumentation. On-site og In-house
  • Et stort hus med årtiers erfaring med sporbarhed, kvalitetssikring, dokumentation og certificering.

 


En håndsrækning til opsætning og produktion af vindmøller


Produktion og installation af vindmøller kræver specialiserede værktøjer til bespænding af bolte.

Hver eneste samling og bolt har en betydning for, hvordan vindmøllen performer og holder på sigt. Derfor er det altafgørende, at boltene bliver spændt korrekt – uanset om det foregår elektrisk eller hydraulisk. Vi er stærke på begge parametre. Vores fornemmeste opgave er at fungere som din hjælpende hånd gennem momentspænding og generatorløsninger af høj kvalitet til vindindustrien. Det gælder både i forhold til vindmølleproduktion, vindmølleopbygning og opsætning af vindmøller. Uanset hvor i processen du er, har vi det værktøj og de generatorer, der sender dig godt og sikkert gennem dit vindprojekt.


Hytor indikator

Vi forpligter os


I en verden, hvor bæredygtighed og innovation er nøglen til fremtiden, er vi din pålidelige partner mod en renere og grønnere fremtid med banebrydende løsninger inden for momentspænding og generatorløsninger til vindenergi og produktion. Vi er forpligtede til kontinuerligt at bidrage til forbedring mod en fuld bæredygtig vindsektor. Derfor vil vi også meget gerne hjælpe dig videre. Vores specialister inden for værktøjer til vindkraft og vindmølleproduktion står klar til at rådgive dig – og de går de ekstra skridt for at sikre succes med dit vindprojekt.


Previous
Next

Lad vores specialister guide dig

Er du i tvivl om, hvilken løsning der bedst matcher dine behov?

Så læn dig op af en af vores specialister, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Hytor Per Østergaard
Per Østergaard
Sales Manager - ToolsKontakt mig
Hytor Bo Pedersen
Bo Pedersen
Sales Engineer - ToolsKontakt mig
Hytor Bent Madsen
Bent Madsen
Sales Engineer - ToolsKontakt mig
Hytor Mads Rævskær Terp Thomsen
Mads Rævskær Terp Thomsen
Sales Engineer - ToolsKontakt mig
Hytor Mads Berg Bahl
Mads Berg Bahl
Technical Project Engineer - ToolsKontakt mig
Hytor Karsten Vestergaard Jepsen
Karsten Vestergaard Jepsen
Technical Project Manager - ToolsKontakt mig
Hytor Bethina Laursen
Bethina Laursen
Senior Sales Consultant - ToolsKontakt mig
Hytor Tonny Toftgaard
Tonny Toftgaard
Sales Consultant - ToolsKontakt mig
Hytor Mads Isen
Mads Isen
Sales Consultant - ToolsKontakt mig
Hytor John Holm Pedersen
John Holm Pedersen
Service Technician - ToolsKontakt mig

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo