close

Vi bidrager ansvarligt til den
grønne omstilling i energisektoren


Eksperter i energisektorens kritiske miljøer

 

Vi er med helt fremme, når der udvikles løsninger, som bidrager til den grønne omstilling i energisektoren. Vi har gennem mere end fire årtier leveret integrerbare løsninger til anvendelse i kritiske miljøer og specialiserede værktøjs- og generatorløsninger til krævende opgaver.

 

Vores erfaring inden for krævende industrier spiller en afgørende rolle i forståelsen af den udfordring, som vores kunder i energisektoren står overfor. Med denne forståelse og vores tårnhøje viden om de forskellige industrier og energiformer er vores vision at bidrage til den grønne omstilling sammen med dig. 

Vores fornemmeste opgave er at skabe værdi for vores kunders forretning. Det gør vi gennem vores specialistrådgivning, og vi tør godt udfordre løsningen, hvis det betyder, at du får et bedre og mere effektivt resultat.

Din rådgivnings- og servicepartner i energisektoren

Over tid har vi udviklet os fra at være leverandør til at være en værdifuld løsnings- og servicepartner til energiindustrien, hvor de grønne energiformer i dag fylder langt størstedelen af vores forretning.

 

Vi har sat ord og billeder på hvem vi er, kig med her

Hytor play video

 

Hytor indikator

Få det hele samlet et sted

Vi er ét stort hus, der rummer flere forskellige aspekter af energisektorens mange grene. Vores løsninger dækker både konkrete produkter, rådgivning og service. Vi kan f.eks. bygge noget på værktøjet, så det bliver mere effektivt eller sikkert.

Med viden og erfaring kan vi plukke i markedet og finde dem, der kan løse det. Vi er bindeleddet mellem produktet og rådgivningen, så du kan få det hele samlet ét sted.  

Vi er præcise, detaljeorienterede og analyserende, så hver enkelt mulighed bliver vendt og drejet. På den måde finder vi sammen den løsning, der bedst matcher dine behov – og industri.

Det gælder, uanset om du mangler rådgivning, systemer eller værktøjer inden for vindenergi, grøn energi, forsyning eller noget helt fjerde

Ræk ud til os

Hytor quote
Lad os tage skridtene sammen

Med vores store erfaring inden for de forskellige industrier i energisektoren kan vi hjælpe dig godt videre. Både når det gælder skræddersyede løsninger, produkter, rådgivning og sikkerhed.

Hytor Niels G. Langerhuus
Niels G. Langerhuus
CEOKontakt mig
Hytor Anne Mette Lorenzen
Anne Mette Lorenzen
Executive Business Development & Marketing ManagerKontakt mig
Hytor Per Østergaard
Per Østergaard
Sales Manager - ToolsKontakt mig
Hytor Lene Rahbek Percival
Lene Rahbek Percival
Supply Chain ManagerKontakt mig
Hytor Lone Hedegaard Jensen
Lone Hedegaard Jensen
HSEQ ManagerKontakt mig

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo