close

Conflict minerals - 3TG

Vores værdier er baseret på kvalitet og etik


008 SMALL SH Lone Hedegaard Hytor Esb Dec23
Lone Hedegaard Jensen

Conflict minerals - 3TG

Conflict minerals - 3TG

For at sætte en stopper for menneskelig lidelse og reducere miljøpåvirkningen forbundet med minedrift i Den Demokratiske Republik Congo og tilstødende lande kræver den amerikanske regering sporbarhed af oprindelsen af 3TG mineraler i overensstemmelse med den amerikanske Dodd-Frank Wall Street Reform and Consumer Protection Act af 2010 (Dodd-Frank Act), og rapportering til SEC (U.S. Securities and Exchange). Kommissionen der begyndte i 2014.

Vores værdier er baseret på kvalitet og etik som defineret i vores HSEQ-politikker og Code of Conduct.

Derfor støtter vi de hensigter og mål, der er fastlagt i den amerikanske lovgivning om konfliktmineraler. Læs hele vores statement omkring Conflict minerals - 3TG ved at downloade her under.

Download og læs hele vores Conflict Minerals - 3TG statement

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo