close

Opbygger tillid gennem

transparent governance.


Ansvarlighed er nøgleordet

Vi driver vores virksomhed i overensstemmelse med gældende nationale love og regler i de lande vi opererer i. Vi bestræber os på konstant at forbedre vores etiske, sociale og miljømæssige adfærd.

Vores mål er at mindske vores aktiviteters påvirkning af miljøet, sørger for vores medarbejdes sundhed og sikkerhed, sikre retfærdighed og rettidig aflønning. Vi bruger intelligent data som grundlag for væsentlige beslutninger omhandlende vores drift af virksomheden og det hjælper os også til at bekræfte at vores samarbejdspartnere adaptere og respekterer vores code of conduct.

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo