close

Vil du være en del af
HYTOR familien?


Job & karriere


Værdi til din karriere

Vi er konstant på jagt efter nye kollegaer, der der har lyst til at være en del af en værdiskabende vision. 

Vi tror på at ved at skabe det bedste grundlag for vores medarbejders udvikling dialog. Vi er derfor vedvarende i tæt dialog omkring udviklingen og ønsker til jobudvikling. 

Af hensyn til EU's lov om General Data Beskyttelse Regulativet ( GDPR), skal alle ansøgninger til ledige stilliger igennem vores rekrutteringssystem. Det betyder alle ledige stillinger findes i listen her på siden og ansøgninger sendes direkte via stillingsopslaget.
Af den grund har vi ikke mulighed for at håndtere ansøgninger der afleveres personligt eller sendes pr. e-mail og post.

Ønsker du at søge uopfordret så kan det lade sig gøre via den åbne uopfordrede stilling.

Fluid Job Web
Et job med mange muligheder

Udvikling er vigtigt for os. Dialog er derfor vigtig for os, så vi hele tiden kan tilpasse din job situation så du går glad på arbejde og går glad hjem igen.

Hytor quote
Her hos HYTOR får man mulighed for at tage ansvar for egen udvikling, det passer perfekt til mig. Jeg er vild med at jeg har muligheden, for selv at tage ansvar og udvilke mig igennem forskellig opgaver og udfordringer. Der er mange forskellige og spændende udfordringer, men altid en vej frem via sparring med gode kollegaer.
Jesper Hoffmann Nielsen

 

 

Hytor quote
Her kan jeg opfylde mit store ønske om at være med til at skabe løsninger der giver grøn energi til os alle i fremtiden. Her er retningen for virksomheden tydelig, og der er også en plan for, hvordan vi kommer frem til målet.
Mads Rævskær Terp Thomsen

 

Mads Rævkær Terp Thomsen

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo