close

Kvalitet er en sport for os,
 og vi vil vinde hver gang


HSEQ

Sådan fører vi an i HSEQ

 

Vi arbejder hårdt for, at arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet er i top, og det er en selvfølge, at vi tænker os om, før vi handler.

 

Det tætte samarbejde med vores kunder bidrager til vores høje engagement for kvalitet, og for os er et godt arbejdsmiljø, høj sikkerhed på jobbet og vores fokus på miljøet med til, at vi kan sikre dig en høj kvalitet på vores produkter, service og processer. Vores konstante fokus på arbejdsmiljø, sikkerhed, miljø og kvalitet er ikke alene velintegreret og en standard for os alle.

Allerede ved ansættelse af nye kollegaer screener vi for kandidater, der vil være med til at styre os i den rigtige retning. For os er kvalitet en sport - og vi vil vinde hver gang!

Vi er derfor certificeret inden for arbejdsmiljø, miljø og kvalitet. For at sikre at vi lever op til vores høje standarder, arbejder vi kontinuerligt og proaktivt for at styrke og udbygge vores ledelsessystem, som er certificeret i henhold til følgende ISO-standarder:

 

ISO 9001     ISO 14001     ISO 45001

Hytor quote
Kvalitet er en sport for os - og vi vil vinde hver gang!

 

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at række ud til os

Hytor Lone Hedegaard Jensen
Lone Hedegaard Jensen
HSEQ ManagerKontakt mig
Hytor Christoffer Linde
Christoffer Linde
HSEQ AssistantKontakt mig

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo