close

Vi er dedikerede til kontinuerligt at forbedre
vores etiske, sociale og miljømæssige indflydelse.


008 SMALL SH Lone Hedegaard Hytor Esb Dec23
Lone Hedegaard Jensen

Code of conduct

Hvad code of conduct betyder for os

Vores Code of conduct fastlægger de etiske standarder, som er grundlaget for vores forretningspraksis.

I alt hvad vi foretager os, er overholdelse af nationale love og forskrifter i de lande, hvor vi opererer, en grundpille.

Vi er dedikerede til kontinuerligt at forbedre vores etiske, sociale og miljømæssige indflydelse. Dette inkluderer en aktiv indsats for at reducere vores miljøpåvirkning, sikre sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere, tilbyde retfærdig og rettidig kompensation til vores arbejdsstyrke, og opretholde integritet i alle vores aktiviteter.

Det er afgørende, at alle vores medarbejdere forstår og lever op til denne Code of Conduct. Denne forpligtelse strækker sig også til vores forretningspartnere, herunder underleverandører og serviceudbydere, som vi forventer vil deltage i vores bestræbelser på at fremme ansvarlig praksis langs hele forsyningskæden.

Ved at arbejde sammen kan vi sikre, at vores forretning ikke kun er produktiv, men også positivt bidrager til samfundet og miljøet.

 

Download Code of conduct her

 

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo