close

HYTOR og EP Tools fusionenerer

og aktiviteten deles op


 

 

En styrket og mere målrettet indsats mod primært olie og gas samt vindmølleindustrien er baggrunden for, at ejer Niels G. Langerhuus vælger at lægge datterselskabet eptools a/s sammen med HYTOR A/S og dele virksomheden op i hhv. HYTOR Fluid Solutions A/S og HYTOR Tools Solutions A/S. 

Igennem de senere år har HYTOR oplevet et stigende behov for at frigøre aktiviteter inden for vindmølleindustrien fra aktiviteter inden for primært olie og gas og den generelle industri. Trods synergier på tværs af brancherne kræver disse markeder en noget mere fokuseret og målrettet indsats. "Vi oplever konstante konsolideringer og opkøb hos kunderne, som til stadighed hæver kravene til, at vi ikke kun skal være specialister, men også kunne levere en større del af en samlede løsning fremadrettet", slår direktør og ejer Niels G. Langerhuus fast.

 

 

 

Hytor quote
Vi oplever konstante konsolideringer og opkøb hos kunderne, som til stadighed hæver kravene til, at vi ikke kun skal være specialister, men også kunne levere en større del af en samlede løsning fremadrettet
Niels G. Langerhuus, CEO HYTOR A/S

 

 

Med afsæt i HYTORs mission om at sætte kunden i fokus deles aktiviteterne i HYTOR op i HYTOR Fluid Solutions A/S og HYTOR Tools Solutions A/S, begge under HYTOR A/S. HYTOR Fluid Solutions A/S vil varetage aktiviteterne inden for primært olie og gas samt den generelle industri, og HYTOR Tools Solutions A/S vil have fokus på de aktiviteter, der primært henvender sig til vindsegmentet.

"Opdeling af aktiviteterne er for så vidt ikke noget fremmed for os. Vi har allerede delt aktiviteterne delvist salgsmæssigt op i divisioner i dag", siger Niels Langerhuus og fortsætter: "Den primære forskel vil være opdelingen i den måde, vi vil komme til at kommunikere ud i markedet på, da aktiviteterne nu vil blive skilt fra hinanden, og det vil være mere overskueligt, hvad vi er i stand til at levere til kunden i kraft af en mere målrettet tilgang til kunderne".

En endelig ændring i koncernstrukturen vil træde i kraft pr. 1. januar 2019. Flytningen af aktiviteterne i Herning hos eptools vil starte i slutningen af 2018 og forventes at være afsluttet inden 2. kvartal 2019.

Yderligere praktiske informationer vil blive sendt ud til kunder, leverandører og samarbejdspartnere ultimo 2018.

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo