close

Afprøvning af Weber-Rescue


HYTOR deltager med en praktisk stand på dette års Brand- og Redningsdag onsdag d 2. maj. Brand- og Redningsdagen vil igen i år blive afholdt hos Beredskab Fyn i en udvidet udgave af, hvad der tidligere har været tilfældet. En lang række yderligere leverandører til det danske beredskab er blevet inviteret, og der udvides i år med et telt, så dagen kan afvikles uanset vejret.

På Brand- og Redningsdagen vil det være muligt at se demonstrationer og afprøve en række produkter til brug inden for brand og redning.

HYTOR vil i samarbejde med tyske specialister fra Weber-Rescue udføre demonstrationer og være tilgængelige således, at det er muligt selv at afprøve frigørelsesværktøjet fra Weber-Rescue, som blandt andet omfatter elektrisk drevet klippeværktøj, frigørelsesværktøj og løfteværktøj.

Herudover vil vi sammen med de tyske specialister fra Weber-Rescue være klar til en faglig snak om korrekt og sikker brug af værktøjet, Do's and Dont's, samt hvilke innovative fordele du får med frigørelsesværktøjet fra Weber-Rescue.

Som afveksling til de praktiske stande og tekniske snakke vil det være muligt at høre et spændende foredrag om "Fundamentet for at være operativ" med B.S. Christiansen.

Vi håber på at se dig til en god dag med masser af aktiviteter og faglig sparring.

 

 

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo