close

Forberedelse til fremtidige projekterForberedelse til fremtidige projekter


I august 2020 indgik HYTOR Tools Solution en strategisk alliance, som gør at vi nu har udvidet samarbejdet med CWind fra Europa til samarbejde i Taiwan. Flere generatorer er blevet sendt til Taiwan, de skal bruges som midlertidig strøm offshore. Vi er glade for at vores pålidelige og sikre generatorer bliver brugt.

CEO, Niels Langerhuus udtalte:” With this partnership we are extending our capacity in Taiwan, preparing us for future projects as well”. Denne strategiske alliance er derfor også noget som vi ser frem til at benytte i fremtiden. Vi håber derfor at den erfaring og de kontakter, som vi har fået med fra dette projekt, kan bruges til fremtidige projekter.


Hytor indikator

Vi ser frem mod flere projekter


Vi er allerede tilstede i Taiwan, hvor vi er med i projektet ”Formosa I”. Her leverer vi generatorer og kalibrering af hydraulisk værktøj. Igennem dette projekt får vi masser af erfaring og endnu flere branche kontakter. Vi ser frem til at vi for håbeligt skal være med til endnu flere projekter i Taiwan. Især at vi har generatorer på lager i selve landet, gør at vi hurtigt kan levere generatorer med korte leveringstider. Dette kan være meget essentielt grundet COVID-19.

Vores generatorer er designet specifik til at kunne køre sikkert og pålideligt i hårde miljøer, og det er også derfor vores generatorer nu bliver brugt som energikilde offshore i Taiwan. De generatorer som vi har i Taiwan befinder sig i Tauchung Havn.


HYTOR og CWind udvider samarbejdet fra Europa til Taiwan. CWind er en del af The Global Marine Group som er markedsleder inden for offshore engineering.

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo