close

Well Head-paneler til Tyra Future er

den næststørste ordre i historien


Well Head-paneler til Tyra Future er den næststørste ordre i historien

 

Ordren falder på et tidspunkt, hvor HYTOR i en længere periode har mærket det pressede olie- og gasmarked i Danmark. HR-chef Henrik Larsen udtaler: ”Vi har længe ønsket os et højere aktivitetsniveau. Den afmatning, der har været på olie- og gasmarkedet, har vi selvfølgelig også kunnet mærke, så vi ser frem til et højere aktivitetsniveau igen

 

Ordren vil sammen med flere aktiviteter i Qatar og lancering af et nyt værktøjskoncept, øge aktivitetsniveauet i hele huset og vil også betyde ansættelse af mere personale. ”Overordnet set har vi ressourcerne til opgaven, men med denne ordre i kombination med den øgede aktivitet på andre forretningsområder og vores mission om at bibeholde vores fleksibilitet som leverandør, så ønsker vi at mande op”, udtaler HR-chef Henrik Larsen. Han bakkes op af divisionschef Johnny Rosenvinge-Grønne, som fortæller:

”Vi har et utroligt stærkt team i dag, som er godt rustet til opgaver som disse” og fortsætter ”Men som afdeling spiller vi også en stor rolle i engineering og projektarbejdet for vores aktiviteter i Qatar, som også er i en yderst positiv udvikling, så ud fra et fremtidsperspektiv ønsker vi at udvide medarbejderstaben i Engineering også”.

Med ordren på komplette Well Head-paneler til Tyra Future-projektet giver det ikke alene øget aktivitet hos HYTOR, men det vil også betyde øget aktivitet hos underleverandører. ”Vi har dygtige samarbejdspartnere, som selvfølgelig også vil blive en del af dette projekt”, udtaler logistikchef Dorte M. Jensen og tilføjer, ”Vi outsourcer de opgaver, som giver mening at lægge hos dygtige samarbejdspartnere, eksempelvis stålarbejdet”. Ordren til Tyra Future på komplette Well Head-paneler omfatter både Well Head-styring, Hydraulic Power Units og akkumulatorer og er et yderst dokumentationstungt projekt, som stiller store krav til sporbarhed for både HYTOR og underleverandører.

Hytor quote
Vi er stolte af at kunne bringe denne ordre i hus.
CEO Niels G. Langerhuus

At en virksomhed med vores størrelse, i konkurrence med store internationale konkurrenter, har formået at bringe denne ordre i hus og sikre, at en ordre som denne til Tyra Future er lokalt forankret, det bringer naturligvis et smil frem”. HYTOR har i perioden med den lave aktivitet på det danske olie- og gasmarked brugt tiden på at ruste virksomheden til et stadig større konkurrencepræget marked og øget internationalisering omfattende både optimering af processer samt implementering af nye digitale systemer. ”Vi er i proces som virksomhed, forstået på den måde, at vi er bevidste om den hurtigt stigende digitalisering, der foregår, og det ønsker vi selvfølgelig som virksomhed også at være en del af” og fortsætter ”Samtidig så er det bestemt heller ikke uvæsentligt for vores eksportprojekter at vinde en ordre til en international platformsbygger og endda i konkurrence med store internationale virksomheder”. Han fastslår til sidst: ”Det er en reference, vi er utrolig stolte af”.

Ordren på komplet brøndstyring til Tyra Future omfatter 5 HPU (Hydraulic Power Units) anlæg, 4 akkumulatorenheder og 4 Well Head-paneler. Ordren skal leveres i to omgange med en måneds mellemrum i første halvdel af 2019. Levering omfatter også on-site-installation af Well Head-panelerne på Batam, Indonesien, hvor platformene til Tyra Future-projektet bygges.

Total er operatør på oliefeltet Tyra i Nordsøen og har igangsat en genopbygning af netop dette felt. Et projekt, der er blevet navngivet Tyra Future. Genopbygningen af Tyra-feltet forventer at løbe fra 2019 til 2022.

HYTOR har i flere årtier leveret løsninger og komponenter til den danske olie- og gasindustri, herunder også Mærsk Olie & Gas, som senest er opkøbt af franske Total.

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo