close

Vi bygger verdens største eMethanol anlæg

gennem partnerskabet med A2X


200.000 tons grøn methanol om året

Vi er stolte af, at vi kan bekendtgøre at vi gennem vores partnerskab i A2X, skal være med til at bygge verdens største eMethanol anlæg. Projektet kommer til at udnytte de produkter og restprodukter, som der i dag produceres hos H2 Energy og Energnisten.

Konkret betyder det, at den brint H2 Energy producerer i Esbjerg og den CO2 som affaldsforbrændingen Energnisten laver, bliver afgørende elementer i eMethanol produktionen.

Anlægget skal producere op mod 200.000 tons grøn methanol om året.

 

Hytor quote
Med det her projekt viser vi, at vi har kompetencerne til at være med helt fremme når det drejer sig om den grønne omstilling
Niels G. Langerhus, HYTOR A/S

 

Anlægget skal stå klar i 2025 og er et vigtigt bidrag til CO2-neutral skibsfart og samtidig et anlæg der kobler flere sektorer i energibranchen sammen.

Anlægget skal producere op mod 200.000 tons grøn methanol om året og udnytter produkter og restprodukter fra H2 Energy og Energnisten i Esbjerg.

 

 

 

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo