close

7.000 ton ekstremt løft med 

specialbyggede løftecylindre


 

 

Med tæt kontakt til markedet og forståelsen for kundernes specialbehov, er vi det afgørende bindeled mellem store internationale producenter og markedet.

Et bindeled der sikrer, at et udviklingsprojekt kommer i mål, første gang. Projektet her kan, med de 10 cylindre tilsammen, trække knap 7.000 ton

Der er store kræfter på spil i netop dette projekt, men vi løser selvfølgelig både standard og special løfteopgaver. I langt de fleste tilfælde, så er rådgivning til den rigtig løsning, den afgørende faktor for at kunden får den optimale løsning til opgaven - selvfølgelig set i lyset af både situation og budgetramme.

Har du også behov for sparring til din løfteopgave – kontakt os og fortæl om din udfordring.

 

Hytor Mads Rævskær Terp Thomsen

Mads Rævskær Terp Thomsen


Kontakt mig

 

                             

 

Hytor quote
Denne 670 ton stærke cylinder, er blandt en af de største cylindre, vi har været med til at udvikle
Henrik Madsen, Salgsingeniør

 

Bliv en insider - tilmeld dig vores nyhedsbrev


Hold dig opdateret med nyheder direkte i din indbakke. Få eksklusiv teknisk viden indenfor vores område. Lær mere om vores produkter og de interessenter der anvender vores løsninger


Ved indsending af formular, giver jeg samtykke til, at HYTOR må sende mig nyhedsbreve. Jeg accepterer samtidig, at HYTOR behandler mine personoplysninger til ovenstående formål. Læs mere under vores privatlivspolitik. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage.

© Copyright Hytor. All Rights Reserved
expand_less


Hytor logo