Foretrukket leverandør af værktøjsløsninger

Filosofi, vision, mission og værdisæt

Som specialister med fokus på best practice – hver gang – udarbejder vi den bedste og mest rentable værktøjsløsning til dig!

Vision

Vi bidrager til den grønne omstilling i energisektoren for at sikre bæredygtig og moderne energi til alle

Mission

Vi vil opnå visionen ved at være den foretrukne leverandør indenfor salg, service og udlejning af specialiserede værktøjs- og generatorløsninger af høj kvalitet. Løsninger som er på forkant med den teknologiske og digitale udvikling, der bidrager til øget effektivitet samt profitabel produktion af grøn energi.

Værder

  • Vi skaber værdi og forpligter os
  • Vi udøver integritet, ærlighed og respekt
  • Vi er proaktive og nytænkende
  • Vi er et team

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.