Generatorservice

Service på alle typer generatorer og nødstrømsanlæg hos dig eller på vores eget værksted. Service udføres af uddannede mekanikere og specialister med erfaring inden for både service og problemløsning. Vi laver selvfølgelig også serviceaftaler på din generatorflåde!

Vi tilbyder professionel og grundig service af din generator, dit nødstrømsanlæg eller UPS. Selvfølgelig med fuld dokumentation og servicerapport.

Service på eget værksted eller on-site
På moderne værksteder servicerer vi alle typer og brands af generatorer, nødstrømsanlæg og UPS'er. Vi tilbyder selvfølgelig også at servicere dit udstyr på dit site. Det sparer dig både tid og penge. Uanset om din generator, dit nødstrømsanlæg eller UPS serviceres på vores værksted i Esbjerg, eller servicen udføres på dit site, så servicerer vi altid el og motor ved samme servicebesøg. Det sparer dig både for tid og penge.

Individuel serviceaftale
En stor del af vores kunder gør brug af en individuel serviceaftale på generatorer, nødstrømsanlæg eller UPS'er. Vi skræddersyr en individuel serviceaftale baseret på netop det udstyr, du har. Dit udstyr registreres i vores Tool Management System, hvilket altid giver et overblik over udstyrets status, sidste service, tid til næste service og selvfølgelig holder samling på al dokumentation på dit udstyr. En individuel serviceaftale er selvfølgelig tilpasset udstyrets alder, belastning og dit behov.

 

Hurtig service

Vi udfører service med kort varsel.

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.