Certificeret boltebespænding

Har du behov for dokumenteret boltebespænding med certifikat eller løsning af bolte, så har vi et team af specialister og erfarne montører, der udfører momentbespænding on-site og selvfølgelig dokumenterer jobbet med et certifikat.

Korrekt momentbespænding af bolte kan være en udfordring! Vores team af specialister er uddannet i korrekt og dokumenteret momentbespænding af bolte, ligesom vi besidder stor viden om alle de faktorer, der spiller ind ved korrekt og dokumenteret momentbespænding. Korrekt og sikker anvendelse af hydraulisk moment- og trækværktøj er din sikkerhed for at få løst opgaven korrekt på alle måder.

Vi benytter udstyr af højeste kvalitet, som altid er kalibreret og serviceret. Vores personale er uddannet og oplært i det nyeste og mest avancerede udstyr på markedet.

 

Onshore eller offshore
Vi udfører certificeret og dokumenteret moment- og boltebespænding on-shore og off-shore. Vores specialister har alle krævede kurser og certifikater til at udføre moment- og boltebespænding offshore.

On-site-momentbespænding

Dokumenteret med certifikat

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.