Engagement

Det er engagementet, der gør forskellen

Vi engagerer os i vores kunders forretning og klarer også hastesager og den ekstraordinære service.

Vi forpligter os til at løse dine udfordringer med nem håndtering af specialiseret værktøj. Dedikerede medarbejdere med mange års erfaring giver det gode mix til opgaveløsning på optimal vis.

Vi engagerer os i din problemstilling og forstår vigtigheden af at være præcis i vores kommunikation. Vi søger altid den mest optimale løsning inden for specificeringen og tilbyder altid et alternativ, når det ønskes. Vores medarbejderes erfaring fra branchen gør, at vi kan sætte os i dit sted og navigere i en branche, der kræver fleksibilitet.

Med et team af både teknikere, specialister og konsulenter arbejder, vi tværfagligt med den bedste løsning på baggrund af dine specifikationer, rammer og din økonomi.

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.