Code of Conduct

Code of Conduct

Vores Code of Conduct er din sikkerhed for, at alle vores aktiviteter sker i overensstemmelse med gældende nationale love og regler i alle de lande, vi opererer i.

Vores Code of Conduct indeholder standarder, som gælder for vores forretningsadfærd.

Alle vores aktiviteter sker i overensstemmelse med gældende nationale love og regler i alle lande, hvor vi opererer. Vi søger hele tiden at forbedre vores etiske, sociale og miljømæssige adfærd.

Vores mål er at mindske vores aktiviteters påvirkning af miljøet, sørge for vores medarbejderes sundhed og sikkerhed, sikre retfærdig og rettidig aflønning af vores arbejdsstyrke og opføre os hæderligt i forbindelse med vore aktiviteter.

Vi har en forventning om, at alle ansatte respekterer og lever op til vores Code of Conduct.

Vi forventer ligeledes, at alle de forretningspartnere, som udfører arbejde for os og leverer udstyr og tjenesteydelser, vil bidrage til vore bestræbelser for at fremme ansvarlig praksis på tværs af hele forsyningskæden.

 

Download code of conduct

Find medarbejder

Lone Hedegaard Jensen

T: +45 7913 0003

M: +45 2965 9988

E: lhj@hytor.com

Bliv ringet op
Find medarbejder

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.