Vind, industri, forsyning, entreprenør og redning

Stærk partner inden for specialiseret værktøj til din industri

Med flere årtiers erfaring inden for levering og servicering af hydraulisk specialværktøj til installation og servicering af vindmøller, arbejder vi dagligt med kunder, der stiller store krav til det værktøj og udstyr, de anvender.

Som foretrukket leverandør af primært hydraulisk værktøj til momentbespænding til vindmølleindustrien gennem flere årtier arbejder vi dagligt i henhold til faste og skarpe procedurer og krav til både værktøjet, dokumentation og processer.

Vores hydrauliske og pneumatiske værktøj til momentbespænding, hydraulisk løfteudstyr, generatorer og værktøjsløsninger er anvendelige i en lang række industrier, hvor der stilles høje krav til præcision, holdbarhed, dokumentation, sporbarhed, brugervenlighed og hastighed. Vi er faste leverandører til vindmølleindustrien, hvor der er strenge krav til, at vores værktøj skal kunne arbejde under ekstreme forhold, og ofte hvor pladsen er trang.

Ikke kun vindmølleindustrien ønsker specialværktøj, nødstrømsgeneratorer og værktøjsløsninger, det gør også forsyningsbranchen, den generelle industri og entreprenørbranchen også. I disse brancher er vi specielt konkurrencedygtige på opgaver, hvor der er høje krav til det hydrauliske og pneumatiske værktøj samt stabile og driftsvenlige nødstrømsgeneratoranlæg.

Vores kompetencer inden for hydraulisk specialværktøj har med årene også gjort os til specialister inden for frigørelsesværktøj til de danske beredskaber.

Brancher vi er specielt stærke indenfor:

  • Vindmølleindustrien
  • Forsyningskæden
  • Den generelle industri
  • Entreprenørbranchen
  • De danske beredskaber

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.