Kursus

Korrekt servicering af hydraulisk værktøj og pumper

Korrekt adskillelse, rengøring, smøring og samling af både værktøjer og pumper er altafgørende for at opnå fuld funktionalitet og lang levetid.

Hvis du selv servicerer dit hydrauliske momentspændeværktøj og dine pumper, er der helt vitale ting i servicen, du skal være opmærksom på.

Adskillelse, korrekt rengøring, brug af fedt til smøring og samling samt test, er alle områder, der har altafgørende indflydelse på funktionaliteten af - og levetiden for det hydrauliske momentspændingsværktøj og pumper.

Vi udfører selvfølgelig gerne servicen for dig, men har du ikke mulighed for at sende dit udstyr til service hos os, eller er du i et område, hvor det er en fordel at udføre servicen med eget personale, så uddanner vi montører i korrekt service af hydraulisk momentspændeværktøj og pumper.

Korrekt servicering

Kursusindhold

Korrekt adskillelse
korrekt rengøring
Korrekt smøring
Korrekt samling
Afprøvning og test

Kursuskalender

Korrekt servicering

Datoer kommer snart

Hvis der ikke lige er en dato, der passer dig og dit team, så kontakt os, vi skræddersyr et kursus, der passer til din kalender og det team, der skal uddannes

Send forespørgsel på kursus

Erfaren rådgivning og branchens bedste specialværktøj

Specialværktøj, værktøjsløsninger, generatorer og nødstrømsanlæg er vores spidskompetence. Vi er eksperter i værktøj til momentbespænding, løfteværktøj, flangeværktøj, generatorer og frigørelsesværktøj, som vi både sælger, servicerer og lejer ud.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at udstyret er velfungerende og tilgængeligt, når det skal anvendes. Derfor tilbyder vi en lang række serviceydelser, ligesom vi også tilbyder at håndtere og opbevare værktøj. Vi har et af landets største lagre og kan derfor i langt de fleste tilfælde levere stort set alt standardværktøj fra dag til dag. Vores store team af specialister kalibrerer, servicerer og reparerer værktøj hos dig på dit site eller på vores eget værksted.

Kontakt en af vores konsulenter og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med værktøjsløsninger til momentbespænding, flangehåndtering, løfteopgaver eller nødstrømsgeneratorer.