Produkter – systemer

Samplingstations

Skal du tage prøver fra din process, så gøres dette ideelt med en samplingstation designet af os. Med samplingstationen kan du udtage prøver til videre behandling i dit laboratorium. Der er mulighed for at kombinere samplingstation med en køler, hvis du ønsker prøveudtagning af gasser med høj temperatur.

Selv samplingflasken tilpasses selvfølgelig efter den ønskede prøvemængde. Trykovervågning og selve prøveudtagning kan afspærres, og der er non-spill-lynkoblinger, som sikrer, at der ikke kommer medie ud i dit område, når prøverne tages.

Samplingstationerne fungerer perfekt i kombination med vores analysesystemer og kemikalie-injektioner. Her tages der højde for det medie, der analyseres, så samplingstationen kan håndtere mediet og ikke tager skade. Er det f.eks. klorider, så designes samplingstationen med titanium eller andre ædle metaller. 

Vi har årtiers erfaring med design og opbygning af kundespecifikke løsninger til såvel den generelle industri som offshore olie og gas. Vi er derfor din helt rigtige sparringspartner, når du skal vælge komponenter. Vores kompetence spænder bredt på tværs af komponent og materialevalg, og det er rutine for os at opnå løsninger, der matcher dine behov og dit budget.

Eksempel på en mindre prøveudtagningsopbygning.

Eksempel på et hook-up-system.

Købsoptioner

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke