Produkter – systemer

Kemikaliedoseringssystemer

Af miljømæssige og økonomiske årsager kræver dosering af kemikalier nøjagtighed. Vi tilpasser doseringssystemerne efter dine specifikationer og er din tekniske sparringspartner til specificering af systemet. Distributions- og injektionssystemerne fås også som SMART løsninger - en fuldautomatisk PLC og tablet styret løsning.

Med bevist erfaring i kraft af et utal af leverancer til olie- og gasindustrien i Danmark og Mellemøsten har vi præcis de kompetencer, der skal til for et optimalt doseringssystem.

Uanset om du har behov for et elektrisk eller pneumatisk drevet pumpe-skid til kemikaliedosering, så har vi erfaring med specificering af store såvel som mindre anlæg.

Flere årtiers erfaringer med internationale producenter af komponenter og et tæt samarbejde med fabrikanter gør os til specialister inden for sammensætning og design af forskellige kemikaliedoseringssystemer og -funktioner.

Fælles for de kemikaliedoseringssystemer, vi designer, er, at vi sikrer resistens mod mediet, lang levetid og lave driftsomkostninger. Vi holder altid fokus på service- og betjeningsvenlighed samt ergonomisk design.

Tekniske specifikationer

Doseringssystemer

Kemikalier / medie alle typer
Design tryk op til 1.135 bar
Flowrate op til 4.000 liter i timen
Pumpetype: Industriel standard, API-675 eller API-674
Godkendelser ATEX, CE-mærkning, tryktest
Dokumentation Fuld dokumentationspakke efter specifikationer

Se videoen

Vi designer og konstruerer kemikaliedosering og injektions systemerne på vores kontor og værksted i Esbjerg. Se nærmere på hvordan de bliver til i videoen til højre.

Kemikaliedoserings- og injektionssystemerne er altid plug and play løsninger med komplet dokumentationspakke.

Vi har årtiers erfaring med at designe kemikaliedosering og kemikalieregulering inden for API 675 og API674 til blandt andet offshore-industrien både i Nordsøen og Mellemøsten. Vores erfaring og kompetence inden for udvælgelse af komponenter til systemet giver det helt rigtige afsæt for design og konstruktion af kemikaliedosering og kemikalieregulering til både offshore- og industriel brug.

Alle kemikaliedoseringssystemer og pumpemoduler kan tilpasses efter kundespecifikationer og krav, således at injektionssystemet bidrager til optimale driftsforhold.

SMART-doserings- og injektionssystemer

I samarbejde med pumpeproducenten har vi udviklet det, vi kalder en SMART-pumpe. Injektionspumpen spiller en væsentlig rolle i distributionssystemet i samspil med PLC-styring, der via programmeringen fortæller pumpen, hvor meget der skal doseres. Der foregår derfor ingen manuel justering eller manuel håndtering af kemikalieblandingen. Den automatiserede proces er essentiel for en mere nøjagtig dosering samt for hastigheden af doseringen, ligesom den minimerer fejl. SMART-doseringssystemer kan selvfølgelig både betjenes på display og via tablet.

Se videoen - SMART doserings- og injektionssystem

Se nærmere på hvordan den tekniske løsning er lavet.

Nogle af fordelene ved SMART injektion:

  • Nedbring kemikalieforbruget væsentligt
  • Undgå menneskelig kontakt med kemikalier
  • Fuldautomatisk og ekstrem nøjagtig

Lej en kemikaliepumpeenhed

Du har måske behov for at teste et kemikalie i din produktion, eller måske har du et nedbrud og skal have bygget et nyt kemikaliesystem. Du kan leje en kemikaliepumpeenhed hos os, uanset om du skal bruge det til test eller venter på, at et nyt system er færdigbygget. Vi har systemer på lager, der er klar til forsendelse med dags varsel.

  • Tryk op til 440 Bar / 6,300 PS
  • Flow op til 896 l/t
  • Elektrisk drevet pumpe eller luftdrevet pumpe
  • ATEX-zone 1 godkendt

Download datablad - elektrisk drevet pumpe - og se alle modeller til rådighed.

Download datablad - luftdrevet pumpe - og se alle modeller til rådighed

 

Professionel rådgivning

Fuld dokumentationspakke