Vi styrer dit projekt sikkert i mål

Som kunde er du altid tæt på dit projekt hos os. En tæt dialog fra projektstart til aflevering sikrer, at forventninger altid er afstemt. Disciplinerne specifikation, engineering, produktion, QC til dokumentation og levering styres sikkert i mål af projektlederne, som er omdrejningspunktet, når vi skaber systemløsninger.

Kompetent projektledelse sikrer det bedste output. Vi arbejder ud fra et princip om, at fokus på fastsatte mål og sikker styring fra projektstart til projektaflevering er et vigtigt led i at levere produkter af høj kvalitet og til den helt rette tid.

Specifikationsfasen
Ved specificering af et produkt (en given opbygning) lægger vi som leverandør vægt på at få alle detaljer med. Det er nemlig detaljen, der gør forskellen. I samarbejde finder vi den bedste løsning, der passer til netop det behov, du står med. Vi rådgiver dig til den optimale løsning, som også har lang levetid.

Engineering
Når specifikationerne er på plads, tager afdelingen for Engineering over og designer en løsning i 3D AutoCad. Designet justeres, og eventuelle ændringer koordineres, før projektet endelig tager fart.

Projektlederen
Projektlederen spiller en helt unik rolle og er med helt fra de allerførste møder, der holdes med dig som kunde. Projektlederen har dialogen med dig som kunde og sikrer, at projektet bliver håndteret sikkert gennem vores organisation. Hos HYTOR er det holdningen, at projektlederen er holdlederen internt hos os og dermed også den ledelsesmæssigt udførende kraft i projekter. Projektlederen holder styr på de mekanismer og medarbejdere, der er involveret i udførelse af projektet. Praktisk betyder det, at der etableres et ”fælles sprog” mellem projektledere og projektdeltagere, så alle involverede har samme opfattelse af mål og metoder. Det skaber resultater også for dig som kunde. Det gør dig som kunde tryg, og samtidig har du kun én kontakt til os som leverandør.

Produktion og levering
Projektet følges tæt gennem produktionsfasen, og dagligt holdes der møder internt mellem projektledere og projektdeltagere for at sikre, at aftaler og planer overholdes.

QC
Afslutningsvis kvalitetstjekkes produktet i et samarbejde mellem den pågældende projektleder og den designansvarlige før endelig afskibning.
Et projekt er først leveret hos HYTOR, når en komplet dokumentationspakke er afleveret, og kunden er tilfreds.

Hos HYTOR er dit projekt i trygge hænder. Med klare retningslinjer, fælles forståelse for målet og en omstillingsparat organisation løfter vi opgaven i henhold til kundens forventninger – så du som kunde har ”ro i maven”.