Om os

Læs om HYTOR Fluid Solutions A/S’ oprindelse

Flere årtiers historie danner grundlaget for vores tilgang og løsninger til kunderne.

Oprindelse:

HYTOR Fluid Solutions A/S har rødder tilbage til HYTORs grundlæggelse i 1981, hvor en lang række underleverandørvirksomheder til den danske olie- og gasbranche blev etableret.
Siden etableringen af HYTOR A/S i 1981 blev firmaet Komprima opkøbt i 1986, så vi også kunne tilbyde en række produkter til den generelle industri.

For yderligere at kunne servicere den generelle industri blev produktsortimentet i 2000 udvidet med egenproduktion af rustfri, syrefaste cylindre at høj kvalitet. Cylindre, der markedsføres under navnet AC-Tech.

I perioden 2004-2011 er virksomheden HYTOR Ventil & Fitting A/S en del af HYTOR Gruppen. HYTOR Ventil & Fittings A/S varetog salget af produkterne fra den amerikanske producent af instrumenteringsfittings Swagelok, hvor det var et krav at produkterne havde et selvstændigt selskab. For igen at sætte fokus på de oprindelige HYTOR-aktiviteter med opbygning af specialløsninger frasælges datterselskabet HYTOR Ventil & Fittings A/S i 2011, som i dag opererer under et andet navn.

I 2014 får HYTOR Gruppen et datterselskab, hvorfra aktiviteterne i Qatar styres. Datterselskabet HYTOR Oil & Gas Solutions har hovedkontor i Esbjerg på samme adresse som moderselskabet. De primære aktiviteter foregår i Qatar, hvor HYTOR Oil & Gas solution har salgskontor og serviceværksted.

Endnu en milepæl i HYTOR Gruppens historie er, da HYTOR i 2015 flytter ind i nyt domicil på Guldborgsundvej. Et domicil, der er tilpasset HYTORs forretning og giver mulighed for at udføre en lang række større og mere avancerede projekter.

HYTOR ejes i dag af Niels G. Langerhuus, som også er administrerende direktør.

Ejerforhold og struktur

Pr. 1. januar 2019 udskilles de af HYTORs aktiviteter, som omfatter kundetilpassede systemløsninger og salg af proceskomponenter i HYTOR Fluid Solutions A/S. En mere fokuseret tilgang til kunderne og øgede aktiviteter i udlandet er årsagen til opdelingen.

HYTOR Fluid Solutions A/S er datterselskab til HYTOR A/S og ejet af Niels G. Langerhuus, som også er selskabets administrerende direktør. HYTOR Fluid Solutions A/S beskæftiger ca. 50 medarbejdere og har blandt andet salgskontor og værksted i Doha, Qatar hvorfra de mellemøstlige kunder serviceres.

HYTOR Fluid Solutions A/S har yderligere et søsterselskab, HYTOR Tools Solutions A/S, som primært servicerer vindmølleindustrien med specialiserede værktøjsløsninger.