Vi søger nye medarbejdere

Vi søger serviceteknikere

Vi har travlt hos HYTOR i Esbjerg, og søger flere serviceteknikere til vores værksted. Læs mere om stillingerne her og hør mere om alle fordelene ved at blive en del af vores team!

Har du -også-  skruet hænderne rigtigt på, teknisk snilde, måske har du en håndværksmæssig baggrund? – det kan også være du er uddannet skibsmontør, mekaniker eller industri elektriker, så søger vi i øjeblikket flere servicemindede teknikere til at servicere og reparere specialværktøj og generatorer.

Branchekendskab er ikke en nødvendighed, da vi sørger for din oplæring.  Du vil arbejde sammen med erfarne og nyuddannede teknikere i et positivt og fladt arbejdsmiljø, hvor godt humør er i højsædet. Du bliver en del af en åben og dynamisk organisation og får mulighed for at arbejde på en masse spændende opgaver.

Vi tilbyder en aktiv personaleforening med populære aktiviteter samt en kantineordning med morgenmad og frokost. Selvfølgelig inkluderer vi også sundhedsforsikring.

Læs mere om stillingerne her eller ræk ud til Stephan Kranz på tel. nr. 3060 6739 og hør mere om alle fordelene ved at blive en del af vores team!

Klik her for at se mere om stillingerne: